Hava Durumu

Kayseri'de 1000 çocuğa can suyu

Kayseri’de faaliyetlerini sürdüren Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yardımlarını artırdı. Boztepe mahallesinde stant açan dernek yetkilileri 1000 öğrenciye ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2021 22:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2021 22:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Kayseri'de 1000 çocuğa can suyu

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kayseri Şube Başkanı Ahmet Karagöz yaptığı açıklamada öğrencilerin toplum için önemine değinerek şu açıklamalarda bulundu: “Her öğrenci bir fidan gibidir. Her türlü ihtiyacı karşılandığında bir ağaca benzer. Toplum için faydalı bir birey olur. Bizlerde okulların açılması nedeniyle ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet yardımında bulunduk. Getirdiğimiz yeni kıyafetleri öğrenciler ve ailelere teslim ettik. Bu programda emeği geçen herkese minnettarız. Çok önemli çalışmalar ortaya koyduk ve koymaya da devam edeceğiz.”

Ahmet Karagöz, “Kayseri’de son ihtiyaç sahibi kalana kadar faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Bizim de bu cahiliye ile mücadelede ufacık bir katkımız varsa bundan çok memnuniyet duyarız. İnşallah burada yetişkin bilim insanı olacak insanları yetişir ve bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olacak pırıl pırıl gençler yetiştirmesine vesile olur. Biz şu anda üzerimize düşen görevi kısmi olarak yaptık. Maalesef çok sayıda ihtiyaç sahibi vatandaşımız var. Cansuyu olarak artan fiyatlar nedeniyle çocuklarının okul kıyafetleri ve malzemelerini karşılamakta zorlanan onlarca aileye ziyaretlerde bulunup yardımlarımızı iletiyoruz. Bir insanın hayatına dokunabilmek bizim için gurur verici bir durum” şeklinde konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.