Hava Durumu

İzmit 'sanatsal' yeteneklileri arıyor

Kocaeli'de İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’nin yetenekli gençleri keşfedeceği müzik bölümü yetenek taraması 18 Eylül’de başlıyor

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2022 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2022 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
İzmit 'sanatsal' yeteneklileri arıyor

KOCAELİ (İGFA) - Sanat kenti İzmit sloganıyla çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yetenekli gençleri İzmit Belediyesi Sanat Akademisi bünyesinde bir araya getiriyor.  Bu kapsamda müzik bölümü için yetenekli gençlerin kendini göstermek fırsatı bulacağı yetenek taraması 18 Eylül Pazar günü Sanat Akademisi’nde başlıyor.

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Kültür Sanat Danışmanı dünyaca ünlü keman virtüözü Prof. Dr. Cihat Aşkın’ın önderliğinde yapılacak olan yetenek taramasında ayrıca Doç. Dr. Hakan Okay, Dr. Barış Kardeş  ve Mesut Çaşka da yer alarak değerlendirmeleri gerçekleştirecek. Müzik bölümü yetenek taramasında bu yıl yaylı, nefesli, mızraplı, tuşlu çalgılar ve ses alanında eğitimler verilecek.

Ücretsiz eğitim veren İzmit Sanat Akademisinde müzik bölümünün yetenek taraması 18 Eylül Pazar günü 8-18 yaş grubunda yer alan gençler için yapılacak.

Mehmet Ali Paşa Mahallesi Yalınkaya Sokak No:7/101 adresinde bulunan Sanat Akademisinde saat 12.00’de başlayacak sınav gün boyu aralıklı oturumlarla gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.