Hava Durumu

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, din görevlileri ile buluştu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Ramada Otel’de 1 – 7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası için din görevlileri ile buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2021 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2021 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, din görevlileri ile buluştu

İZMİT(İGFA)- Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle cami ve din görevlileriyle buluşan Başkan Hürriyet'in katıldığı programda Diyanet İşleri Şube Müdürü Nafiz Tiryakiol, Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, Koordinatör Ozan Aksu, Muhtarlık işleri Müdürü Server Yıldırım, Muhtar Hizmet Masası Komisyon Üyeleri Ercan Umutlu, Halil İnciel ve İsmet Kanık ile cami ve din görevlileri de yer aldı.

Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Camilerimiz insanı manevi huzura kavuşturmanın yanında dini ve milli değerlerimizin, vatan ve aile sevgisinin, birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin, paylaşma ve dayanışmanın öğretildiği kutsal mekânlar olduğuna gönülden inanıyoruz. Bu anlayışa hizmeti de sonuna kadar destekliyoruz. Mevki ayrımı olmadan camilerimizin kapıları herkese her daim açık olmuş, gönül birliği kurulmasını sağlamıştır. " dedi. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.