Hava Durumu

İzmir Bergama'da kesimhaneler denetleniyor

Kurban Bayramı yaklaşırken İzmir'in Bergama ilçesinde bulunan tüm özel kesimhaneler denetlenmeye başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2022 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2022 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
İzmir Bergama'da kesimhaneler denetleniyor

İZMİR (İGFA) - Kurban ibadetinin usulüne uygun yerine getirilebilmesi için hazırlıklar aralıksız sürdürülüyor. Bergama Belediyesi, İlçe Sağlık Grup Başkanlığı, İlçe Tarım Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği denetimlerde kesimhanelerin temizliği, kesimden çıkacak atıkların ve atık suların bertaraf yöntemleri, hijyen şartları gibi hususlar dikkatlice gözlenip, işletmelere neler yapılması gerektiği hatırlatılıyor.

Özel kesim yerlerinde Kurban Bayramı’na kadar kontrollerin aralıksız süreceğini belirten Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, kurban ibadetinin usulüne uygun şekilde yapılması ve bayramın en güzel şekilde geçmesi için ilgili kurumlarımızla işbirliği içerisinde ekiplerin tüm tedbirleri aldığını kaydetti.

Vatandaşların kurban ibadetinin sorunsuz yapılması için özel kesimhane sahipleri ile görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Başkan Koştu,i "Eksiği olmayan yerlere teşekkür ederken, eksiği olan yerlere de süratle tamamlaması için uyarılarımızı yapıyoruz. Süre sonunda tekrar kontrollere gidiyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.