Hava Durumu

İstanbul Üsküdar'da balık ziyafetli 'kar' teşekkürü

İstanbul'da Üsküdar Belediyesi, kar yağışının etkili olduğu süre boyunca gündelik hayatın ve ulaşımın sekteye uğramaması için yaptığı çalışmalarla Üsküdarlılardan tam not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2022 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2022 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
İstanbul Üsküdar'da balık ziyafetli 'kar' teşekkürü

İSTANBUL (İGFA) - Üsküdar Belediyesi, İstanbul’da yaşanan olumsuz kış şartlarına karşı vatandaşların mağdur olmaması için toplamda 732 personel ve 203 araçla canla başla çalıştı.

142 personel, 11 adet kar küreme, 37 adet tuzlama aracı ve 21 adet iş makinesi ile ilçe genelinde yüzde 85 oranında yol açıklığı sağlayan Üsküdar Belediyesi, don tehlikesine karşı 120 personel ile gece çalışmalarını da sürdürdü.

Karla mücadele çalışmalarında yer alan ekip ile balık ziyafetinde buluşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, mesai arkadaşlarına teşekkürlerini sundu. Başkan Türkmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “4 gündür günde 18 saat mesai, 3-4 saat uykuyla çalıştılar. Birçoğu eve bile gidemedi ama açmadık cadde, sokak bırakmadılar. Sokaktaki her bir can için canla başla çalıştılar. Üsküdar’ımızın gönül elçileri ile balık ziyafetinde buluştuk, teşekkür ettik. Allah sizden razı olsun” yazısıyla teşekkürlerini iletti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.