Hava Durumu

Eski Milli Eğitim Bakanı Avcı Bilecik Pazaryeri'nde incelemelerde bulundu

Eski Milli Eğitim Bakanı, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı memleketi Bilecik’in Pazaryeri İlçesini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2022 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2022 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Eski Milli Eğitim Bakanı Avcı Bilecik Pazaryeri'nde incelemelerde bulundu

Pazaryeri Gündem / BİLECİK İGFA) - 61, 62, 63 ve 64. Hükümette Milli Eğitim Bakanı, 65. Hükümette Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev yaptığı dönemlerde Pazaryeri ilçesine birçok hizmetin gelmesine öncü olan Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı ilçede adını taşıyan Nabi Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Okulda sınıfları dolaşan Milletvekili Avcı, öğrenciler ile sohbet ederek, okul müdürü ve öğretmenlerin taleplerini dinledi. Pazaryeri ilçesinde Halk Kütüphanesini de ziyaret eden Milletvekili Avcı, son olarak Pazaryeri Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in konuğu oldu.

Pazaryeri Belediyesinde Başkan Tekin’den Belediye çalışmaları hakkında bilgiler alan Milletvekili Avcı’ya ziyaretinde Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, AK Parti Pazaryeri ilçe Başkanı İsmail Soydan, AK Parti Kadın Kolları Büşra Kanat, Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.