Hava Durumu

Edirne Keşan'da vatandaşlar seslerine ses arıyor

Keşan ilçesinde Yeni Mahalle Belkoop'ta oturan ve 20 yıldan sonra yeniden faaliyete geçen taş ocağından rahatsız vatandaşlar, çektikleri videolarla taş ocağının çevreye verdiği zararı gözler önüne sermeye çalışarak bu konuda yetkililerden destek bekliyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2022 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2022 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Edirne Keşan'da vatandaşlar seslerine ses arıyor

Erdoğan DEMİR / Keşan Postası (EDİRNE İGFA) -Edirne'nin Keşan ilçesinde vatandaşlar çektikleri videoları Keşan Kent Çevre Ekoloji Platformu'na göndererek kamuoyu ile paylaşılmasını istiyor.

Videoda vatandaşın çektiği ve zaman zamanda yaptıkları yorumlarda yer alıyor ve taş ocağının doğaya ve çevreye verdiği tahribat çok açık şekilde net olarak görünüyor.

Başta Edirne Valisi Sayın Ekrem Canalp olmak üzere Edirne Milletvekilleri Sayın Fatma Aksal, Sayın Okan Gaytancıoğlu ve Sayın Orhan Çakırlar ile Keşan Kaymakamı Sayın Cemalettin Yılmaz , Keşan Belediye Başkanı Sayın Mustafa Helvacıoğlu olmak üzere tüm siyasi parti ilçe başkanlarına sesimize kulak vermelerini isteyen vatandaşlar, ocaktaki çalışmanın gürültüsünün yanı sıra oluşan tozun da kendilerini çok rahatsız ettiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.