Hava Durumu

Bursa İznik'te altyapı hamlesi

Bursa’nın tüm ilçelerini daha sağlıklı bir altyapıya kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ marifetiyle İznik ilçesin Çakırca Mahallesi'nin muhtelif caddelerinde yağmursuyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2022 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2022 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Bursa İznik'te altyapı hamlesi

BURSA (İGFA) - Bursa’yı geleceğe taşıyacak hizmet ve yatırımlarını arka arkaya devreye alan Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ Genel Müdürlüğü marifetiyle ilçelerde altyapı iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

İznik'in Çakırca Mahallesi'nde altyapı ihtiyacı olan caddelerde atık su ile yağmursuyu hattı imalatlarına başlayan BUSKİ ekipleri, yeni hatlarla bölgenin altyapısını sorunsuz hale getiriyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sağlıklı şehirlerin ancak güçlü altyapı üzerine inşa edilebileceğini söyledi. Çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini belirten Başkan Alinur Aktaş, “İznik ilçesi Çakırca Mahalle'sinde yeni kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının planlamasını yapmıştık. Planlamalar doğrultusunda çalışmalara başladık. Çalışmalar kapsamında 5 bin 500 metre altyapı imalatı yapılacak. Çalışmalar tamamlandığında, bölgenin altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmuş olacağız'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.