Hava Durumu

Bilecik Pazaryeri'nde hummalı temizlik

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde Belediye Fen İşleri'ne bağlı ekipler cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2022 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2022 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Bilecik Pazaryeri'nde hummalı temizlik

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Bilecik'in sabahın ilk saatlerinden günün sonuna kadar hummalı bir şekilde temizlik çalışmaları yürüten Pazaryeri Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçede bulunan 6 mahallede vatandaşların daha hijyenik ve sağlıklı bir kentte yaşaması için çalışıyor.

Fen İşleri ile Temizlik İşleri'nde çalışan personele teşekkür eden Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, periyodik temizlik hizmetlerin yanında cadde ve sokakları yıkayarak daha temiz bir ortam sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Tekin, ilçede bulunan 6 mahaledede ekiplerce düzenli olarak çöplerin toplandığını vurguladı.

Yaz aylarının gelmesiyle sinek ve sivrisninekle mücadelenin de arrtığına dikkati çeken Başkan Tekin, "Ekiplerimiz sinek, sivrisinek, haşaratla mücadele etmek amacıyla her gün düzenli olarak yapılan ilaçlama çalışmaları ile  ilçemizin cadde ve sokaklarında düzenli olarak aralıksız olarak çalışmalarına devam ediyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.