Hava Durumu

Başkan Hürriyet, ŞARBAŞ çalışanları ile bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ŞARBAŞ çalışanlarıyla bir araya geldi. Hürriyet, genel çalışmalar ve çalışma prensipleri üzerine çalışanlarla sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2022 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2022 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Başkan Hürriyet, ŞARBAŞ çalışanları ile bir araya geldi

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ŞARBAŞ çalışanlarıyla bir araya geldi. ŞARBAŞ Genel Müdürü Nihat Değer ve ŞARBAŞ işletmelerinden sorumlusu Nuri Top’un da yer aldığı toplantıda konuşan Başkan Hürriyet, “Halka doğru hizmeti götürmek için uğraşmalıyız” dedi. 

SARBAŞ şirketi göreve geldiğimizde küçük bir şirketti. Şu anda giderek büyüyen bir şirket olma yolunda ilerliyor. İhalesi biten yerleri uhdemize alarak İzmit Belediyesinin kurumsal kimliğiyle birlikte vatandaşa kaliteli, uygun ve güler yüzlü hizmeti sunmaya gayret ediyoruz. Bu hizmetin ana aktörleri de siz çalışanlarsınız. ŞARBAŞ’ın tüm işletmelerinde hizmet veren arkadaşlar vatandaşla bire bir muhatap oluyor. Halka hizmet mücadelemize devam ediyoruz. Her şeyden önemlisi halka doğru hizmeti götürmek için uğraşmalıyız. Sosyal belediyecilik gereği kişiye kazandıran değil halka kazandıran anlayışı hâkim kılmak zorundayız. Koltuklar gelir geçer. Önemli olan doğru sistemi kurabilmek. Bu konuda da sizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Hepinize işlerinizde kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.