Hava Durumu

Başkan Asya İHL öğretmenleriyle buluştu

Okul ziyaretleri kapsamında Taşoluk İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, buradaki öğretmenlerle bir araya gelerek belediye hizmetleri ile ilgili kendilerini bilgilendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2022 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2022 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Başkan Asya İHL öğretmenleriyle buluştu

MUŞ (İGFA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, yoğun mesaisine rağmen okul ziyaretlerini sürdürüyor. Serinova beldesinde taziye ziyareti dönüşü Taşoluk İmam Hatip Ortaokulu ziyaret eden Başkan Asya, burada öğretmenlerle fikir alışverişinde bulunarak talep ve önerilerini dinledi.Okul Müdürü Muhterem Özden ve eğitimciler tarafından karşılanan Başkan Asya, okulun genel durumu ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra öğretmenler odasına geçen Başkan Asya, burada öğretmenlere görev süresi içerisinde hayata geçirdiği yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi.

Eğitimcilerin fikirlerini hep önemsediğini belirten Başkan Asya, toplumun her kesimi ile olduğu gibi öğretmenlerle de istişare etmeyi sürdürdüklerini ve bunun faydasını çok gördüklerini söyledi. Belediye hizmetleri hakkında konuşan Başkan Asya, bugüne kadar ihtiyaç duyulan birçok önemli tesisi kısa sürede hizmete sunduklarını ve altyapı gibi önemli bir sorunu yaptıkları çalışma ile giderdiklerini ifade etti.

Başkan Asya, konuşmasının ardından öğretmenlerin sorularını yanıtlayarak talep ve önerilerini dinledi. Daha sonra bir sınıfı ziyaret eden Başkan Asya, burada uygulanan ‘Konuşan Müze’ Projesi ile ilgili bilgi aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.