Hava Durumu

Avrupa Döngüsel Şehirler Deklarasyonu'nda İzmit Belediyesi

İzmit Belediyesi, Avrupa Döngüsel Şehirler Deklarasyonu'nda 58 Avrupa şehrinin projeleriyle yarıştı. Yerel yönetimlerle yapılan toplantıda ‘Döngüsel Şehirler İçin Vatandaş Katılımı ve Davranışsal Değişimler’ konusu konuşuldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2021 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2021 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Avrupa Döngüsel Şehirler Deklarasyonu'nda İzmit Belediyesi

İZMİT(İGFA)-  Türkiye’deki ilk imzacısı ve deklarasyonun 59. üyesi olarak kabul edilen İzmit Belediyesi, toplantıda Strateji Geliştirme Müdürlüğü AR-GE ve Proje Geliştirme Birimi tarafından temsil edildi. Toplantının başında Avrupa’da Deklarasyonunu imzalayan yerel yönetimlerin sayısındaki artışın altı çizilirken İzmit Belediyesi’nin Türkiye’den ilk imzacı olarak deklarasyona katılımından duyulan memnuniyet bir kez daha vurgulandı.

İzmit Belediyesinin yer aldığı grupta, Loures Belediyesi(Portekiz) geliştirdiği kompost projesi ve çevresel farkındalık yaratma çalışmaları sunumu yapıldı. Sunumdan sonra İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün yürütmekte olduğu Çocuk Ödül Market Projesi ve uygulamaya geçirmeyi planladığı Kompost Üretim Projesi hakkında diğer belediyelere bilgi aktarıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.