Hava Durumu

Zaman yaşama zamanı

Yazının Giriş Tarihi: 17.08.2022 14:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.08.2022 14:54

Yaşantımızın şöyle hafifce gözden geçirdiğinizde zamanın ne kadar değerli olduğunu düşünmeye başladığınız anda aklınıza şu soruda gelebilir yazık etmişim ben zamanımın büyük bölümünü hiç  de değeri olmayan insanlarla geçirmişim diyerek üzülürsünüz.

Bu nedenle zamanımızı moralimizi bozacak  ve bizi mutsuz edecek  insanlarla tüketmemek için harcamaya çalışmalıyız. 

Bu durumda göreceksiniz ki  insanların söyledikleri olumsuz sözlerle yüreğimizi yaralamasına da izin vermediğimiz sürece mutluluğumuz devam edecektir.

Böylece  hayatımızda kalması ve gitmesi gerekenleri kısaca gözden geçirdiğimiz de sayfanızda ki fazlalıkları atarsanız rahatladığınızı göreceksiniz.

O zaman göreceksiniz ki   sevinç ve esenlikle yaşamak için atmamız gereken adımları atarak aynı zamanda da  kendimizi korumaya aldığımız için de rahatlayacağız.

Aklımıza o zaman bu düşünceyi getirmemiz lazım etrafımızda ki fırtınadan kurtulamıyorsak yerimiz değişmemiz mümkün olacaktır.ağaç değiliz ki hareket etmeyelim, tebdili mekanda fayda var diyerek huzura doğru adım atmayı hedefimize koymalıyız.

Unutmayalım ki; sadece doğruyu veya yanlışı bilmek bizi ve hayatımızı değiştirmez! Bizi ve hayatımızı değiştiren ve dönüştüren şey hem doğruyu bilmek hem de uygulamaktır olacaktır.

Yaşantımız da bizi destekleyen   her ne durum,konum ve yer varsa oradan  farklı bir yöne ilerleme zamanı geldiği inancını hiç kaybetmeden hareket etmenin en doğru şey olacağını bilmeliyiz.

Bugün hayatımızı şöyle bir irdelersek ne kadar çok sevdiğimizi kaybettiğimizi göreceğiz, o zaman o acıları bırakarak sevinçli ve neşeli bir yaşam için atmamız gereken cesur adımları atmaya ne dersiniz.

Kalın sağlıcakla...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.