Hava Durumu

Gelin hayallerimize koşalım

Yazının Giriş Tarihi: 25.10.2022 10:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.10.2022 10:19

İnsanoğlunun yaşamında ne olursa olsun, umudunu kaybetmemek, insanları dinlemek onlarla iyi diyaloglar içinde olmak vardır. Fakat  insanlar her zaman istedikleri gibi size güvenemediklerini görebilmeniz mümkündür. Ancak sizin  kendinize  güvenmeniz  gerekiyor.

Kulaklarınız yaşadığınız hayat boyunca  cahillerin saçmalıklarını duyacaktır. Zaman zaman onlara cevap vermeniz gerekecektir.  Peki  bunlara  nasıl bir cevap vereceğini düşünmekten geri kalmayacaksınız.

Yaşadığımız hayat boyunca  insan ömrünü saatte bulunan akrep ve yelkovan olarak düşünürsek her saniye ve her dakikanın durmadan ilerlediğini ömrümüzden, bizden bir şeyler götürdüğünü fark ederiz aslında.

Fark ettiğimiz anda yapmamız gereken tek şey silkelenip önümüze bakmaktır. Hayatımız boyunca birçok hayal kurup, kurduğumuz hayalleri gerçekleştirmek için çaba sarf ederiz, sabrederiz… Ve yüzyıllardır süregelen bir şeydir ki biz ne kadar çabalarsak, başarırsak, hayallerimizi gerçekleştirirsek etrafımızda bizi aşağı çekmek isteyen insan tipleri var olacaktır.

Ve bu tür insanlar genelde kendi kurduğu hayalleri hiçbir zaman gerçekleştirememiş daha da doğrusu gerçekleştirmek için hiçbir çaba sarf etmemiş insanlar olacaktır. Hayallerinizi küçümseyecekler, bazen iki kelam ederek sizi aşağı çekmeye çalışacaklar bazen bir bakışları yetecek.

Bir gün o hayallerinizin gerçekleşeceğine inanın. Siz inanırsanız, herkes inanır. Önemli olan sizin bu durumda nasıl bir duruş sergileyecek oluşunuz. Her zaman kendinizden emin bir şekilde hayallerinizin ardında durup o hayal ve emekle dolu valizi alıp yola koyulacak mısınız, yoksa sizi aşağıya çekmek isteyen insanların saçmalıklarına kulak verip o hayallerle dolu valizi hiç açılmamak üzere bir köşeye atıp öylece bırakacak mısınız?

Tamamen sizlerin vereceği karardan öte bir şey değildir.Gelin ne olursa olsun kurduğumuz hayallerimizden vazgeçmeyelim.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.