Hava Durumu

Dik duralım

Yazının Giriş Tarihi: 29.09.2022 11:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.09.2022 11:57

Son günlerde bir Yunanistan ABD işbirliği çığırtkanlığı yapılırken güya Yunanistan Türkiye'ye meydan okumaktaymış teranesi devam ediyor.

Ermeniler Kafkasya'da yine kışkırtılarak Azerbaycan devletine saldırıyor sonuç hüsrana uğruyor ama gelin görün ki madolyonun diğer yüzü öyle demiyor olan gencecik insanlara oluyor.

Bu güzel dünya da bu hırs niye yetmiyor mu bu güzellikler neyin kavgası yapılıyor zaten ölümlü dünya bırakında gelecek nesiller kirletilmemiş bir dünya da yaşasınlar.

Ama gelin görünkü bazı şeyler hep ısıtılarak kargaşa çıkarılmak isteniyor.Neyin soykırımı kime yapılmış soykırım bunu bir türlü tarihçiler özgür ve bağımsız bir şekilde ortaya koyamadılar. Yine her sene olduğu gibi Ermeni soykırımı dış ülkelerde konuşulmaya başlandı.

Amerikanın yeni patronu 80 li yaşlarda ki Biden artık iyice bunaklığı üstünde olduğu kesin  doktora gitse akıl sağlığı önce kontrol edilip sonra rapor verilecek insanı Biden bizim ülkemizde seni mahkemeler doktor raporu almadan şahit bile kabul etmezler.
Seçilebilmek için Ermeni oyları alabilmek için soykırım sözünü söyleyeceğini açıkladı ve böylece de Ermeni diasporası için verdiğin sözleri tutmaya başladı tabi ki bizim için  aslında yok hükmündedir.Sende biliyorsun ki Türkler soykırım yapmadı çünkü kendi ülkenle karşılaştırdığın zaman kızılderilileri katleden sizsiniz,

Afganistan'da Küba'da Irak'ta  Libya'da katledilip öldürdüğünüz insanlarla kendinizi mukayese ettiğinizde ne kadar barbar bir millet olduğunuzu aslında görüyorsunuz.
Sizinle aynı kafada olan Fransa bile Habesistanda yaptığı katliamın hesabını veremediği gibi onlarda Türk düşmanlığını adete körükler kararlar aldığı bir gerçektir.
Bu nedir bilirmisin ey Biden efendi sizler tarih boyunca Türk İslam alemine yaptığınız haçlı zihniyetinde hiç geri kalmadınız ama her seferinde sopayı yediniz kıçınızın üzerine oturdunuz.

Unutmayınki bu millet ülke söz konusu olduğu zaman Gazi mecliste yek vucüt olup Kuvayi Milliye  ruhunu hemen canlandırırlar.
Etrafımızda bulunan 1o milyon nufüslu Yunanistan'ı kışkırtıp üzerimize gönderirisiniz,

2 buçukluk Ermenistanı kışkırtıp aynı şeyi yaparsınız sihalarınızı satmak için her türlü hokkabazlığı yaparsınız yanlı unutmayın biizler Atürük'ün çocuklarıyız kızdık mı hak getire.
Karabağda yapılan katliamları unutmadık ama çok şükür kardeş Azarbaycan paşinyanı yerlerde sürükleyerek Karabağı geri aldılar ama o ermeni piçleri çıktıkları yerleri yakıp yıkacak alçaklıktanda geri kalmadılar.
 Bakın daha yeni Rusya kendi ırkından olan Ukrayna'lıları katletmiyormu soy kırım gözümüzün önünde yaşanıyor. Hastaneler vuruluyor çocuklar ve siviller acımasızca katlediliyor. Çünkü dünya artık iki delinin ağzından çıkacak iki kelimenin altında atarım nükleer silahı diyor ve tehdit ediyor bırakın atsınlar onlar değillermiydi Çanakkal'ye toplanıp gelenler en son sistemli silahlarını karşısında çelik yürekli 15 lileri bulmadılarmı?
Bu vahşeti soydaşlarımızı bizim ırkımıza yaptılar onların ülkemizdeki uzantıları hala Güneydoğuda polisimize askerimize yapmaya devam ediyorlar.Türk'ün gücü artık son noktaya geldi desemde hala kulaklarında küpeyle dolaşan Türk gencinin görünce kahroluyorum bu ülkenin geleceği için kurulan Gazi mecliste Ermeni soykırımı için verilen teklifte bulunan milletvekili hala benim paramla maaşını alıp salyalarını akıtarak gezdiği için üzülüyorum nerede Türk milliyetçileri nerde vatanseverler o adamın bir dakika dahi mecliste tutulmasını ar ediyorum.
Atalarımız bir Türk Dünyaya bedeldir sözü acaba tarih kitaplarında mı kaldı demekten kendimi de alamıyorum.

Fakat tarihi incelediğimizde şunu da görüyoruz Kurtuluş mücadelesinin verildiği yıllarda Kuva-yi Milliye ye karşı Kuva-yi İnzibatiye kurulmadı mı?
Demek ki diyorum her dönemde hepimiz Ermeniyiz diyen bir gurup çıkacaktır,ama onların karşısında da onlarla mücadele edecek bu vatanı seven dik duruşlu vatan evlatları olacaktır.
Burda haykırmadan edemiyorum bu katliamların hesabı sorulacaktır.Ben hala inanıyorum. 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.