Hava Durumu

Vali Çicek: “Yeni yıl yeni umutlardır"

Yazının Giriş Tarihi: 30.12.2022 07:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.12.2022 07:31

Kayseri Valisi Gökmen Çicek,"Eğitim, sağlık, sanayi, turizm ve spor alanında şehrimize yakışır bir ivme yakalayarak her alanda öncü olma yolunda emin adımlarla ilerlemeliyiz "dedi.

Vali Çiçek, yeni yıl mesajında, her yeni yılda bir önceki yılın muhasebesinin yapıldığını belirterek, “Her zaman olduğu gibi yeni yıl, yeni umutlar demektir" dedi. Vali Çiçek, “Geride bıraktığımız yılda Kayserimiz, ülkemizin 2022 hedefleri doğrultusunda birçok alanda yeni atılımlar gerçekleştirdi. Özellikle uyuşturucu da, kapalı alanlarda sigara içilmesi, ana caddelerde araçların modifiye yapması, yüksek sesle müziklerin açılması ve makas atılmasına ağır uygulamalar getirilerek ayrıca uyuşturucu ile büyük mücadele edilmektedir. Ayrıca Erciyes’in sadece kış turizminde değil yaz aylarında da buranın turist çekmesi için, kongre salonları ve sporcuların kamp yapması için gerekli tesislerin yapılması için çalışmalara başlanmıştır. Sanayide ihracatımızın rekor seviye ulaşması bunu ispatlar niteliktedir. Yeni ve daha büyük başarılar edebilmek için hepimizin milli heyecan ve ruhla daha çok çalışması gerekmektedir. Bu anlayışla eğitim, sağlık, sanayi, turizm ve spor alanında Kayserimize yakışır bir ivme yakalayarak her alanda öncü olma yolunda emin adımlarla ilerlemeliyiz. Bizler şehrimizin daha da gelişmesi için el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp çok daha güzel başarılara hep birlikte imza atmaya devam edeceğiz.

Kayserililer, her alanda lider olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Değerli hemşerilerim, Kayseri misafirperver bir şehirdir. Bunu, yabancı ülkelerden gelen, üniversite okuyan, Suriyeli kardeşlerimizi misafir ederek göstermektedir. Çünkü şehrimize ve ülkemize yakışan hizmetlerin her zaman daha iyisini yapmak, boynumuzun borcudur. 2023 yılının; sanayide, yeni ihracat rekorlarının elde edileceği, sporda Kayserispor’umuzun hak ettiği yere geleceği, eğitimde tekli eğitime geçilerek çok daha üst sıraları yakalayacağı, turizmde daha çok turistin şehrimizi ziyaret edeceği, huzurlu ve güvenli bir yıl temenni ediyorum. Bu güzel vatanın bir ferdi olarak bizlere düşen, her zaman atalarımızdan aldığımız şanlı bayrağı daha yükseklere çıkartmaktır. Bu azim ve kararlılıkla bunların hepsini başaracağımızdan hiçbir şüphem yoktur. Çünkü Kayserililer geçmişte olduğu gibi bugün de şehirlerine sahip çıkarak Kayserimizi çok daha iyi yerlere yükseltecektir. Bunu da hep birlikte gönülden gönüle uzanan bir sevgiyle, çalışmayla ve azimle başaracağız. Yeni yılı karşıladığımız saatlerde görev yapan tüm asayiş birimlerimizi kendi görev, yetki ve sorumluluk alanlarında ziyaret edecek başarılar diledik.

Bu duygularla 2023 yılının şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz adına barış, huzur, sağlık, mutluluk ve ferah dolu bir yıl olmasını diliyor, tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, selam ve saygıları sunuyorum"

Sayın Vali’nin söylemlerinin altına imzamı atıyor, ben de herkesin yeni yılını kutluyorum

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.