Hava Durumu

Sevdamız Nevşehir

Yazının Giriş Tarihi: 23.01.2023 09:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.01.2023 09:29

Dr.Mehmet Savran'ın, “‘Vizyonumuzu, şehir kalkınma, fedakarlık ve sevda ister’ diyerek oluşturduk. Çünkü ‘şehir insandır’ diye düşünüyoruz ve insanımıza sahip çıktığımız ölçüde şehrimizin büyüyeceğine, gelişeceğine ve güzelleşeceğine inanıyoruz. Biliyor ve gönülden inanıyorum ki, şehir sevgidir, samimiyettir ve şehir hepimizindir” söylemleriyle başlamak istedim yazıya..

Dr.Savran’da gördüğüm kadar kendisini tamamen Nevşehir’e adamış Nöroloji Uzmanı Dr. Mehmet Savran, makamında bulamazsınız sürekli olarak halkın içinde olup onların sorunlarını yerinde görerek gidermeye çalışıyor… Öğle yemeğini dahi ziyaret ettiği esnaflarla yiyor. Bu konuda Dr. Mehmet Savran yaptığı açıklamada; “ Tevazu, samimiyet ve gayret ile çıktığımız kutlu yolda bir yandan sıkılmadık el, çalmadık kapı, alınmadık gönül bırakmadan ve gönül belediyeciliği projesini  en şekilde uygulamak için çalışırken diğer yandan sevdamız Nevşehir için gece gündüz demeden proje üretiyoruz” dedi.

Şehrimizin gelişmesi için vizyon projelerimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz. Nevşehir konforunu yaşayan huzur şehri bu huzura katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum. Yönetim ilkesi açısından ortak akılla birlikte ve şeffaf yönetim anlayışı ile çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Ana ilkemiz gönül belediyeciliğini insanların kalbine dokunacak projelerle yolumuza devam ediyoruz...

‘Ben değil, biz’ diyeceğiz. Çünkü bizim birliğimiz bereketimizdir. ‘İnsanı yaşat ki, devlet Yaşasın’. ‘İnsanı Yaşat ki, Şehir Yaşasın’. Bizim merkezimizde insan var. Şehirler canlı organizmalar gibidir. Sürekli yenilenmek ve gelişmek ister. Bu zamana kadar yapılanların üzerine ekleyerek şehrimizi daha ileri taşımak için projelerimizi ortaya koyuyoruz.

Belediye Başkanı Mehmet Savran, çocukları da ihmal etmiyor, her hafta tiyatro ve müzik festivali yaparak gençlerin ve çocukların da başkanı olmuş. Nevşehir, turizm açısından Türkiye’nin önemli merkezlerinden biri olduğu için sokaklar, caddeler çok düzenli olup her yer tertemiz. Bir dönemde daha başkanlık yapmayı isteyen Dr.Mehmet Savran, yolun ve bahtın açık olsun.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.