Hava Durumu

'Yıldırım' hızıyla gelen basın atılımları

Yazının Giriş Tarihi: 27.01.2022 13:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.01.2022 01:55

Ülke olarak yeni tip koronavirüsle tanışmamız ve mücadele etmemizin 688. günü; yani 1 yıl 10 ay 17 gün...

İletişim, yaşantımızın en başında gelir. Doğumdan ölüme kadar hep iletişim halindeyiz. Bireysel ve kurumsal olarak hayatımızın en önemli işleri oldu. Özelikle kurumlarda ‘Kurumsal İletişim Birimi' kurumun yaptığı çalışmaları doğru ve zamanında duyurabilmek adına önem arz etmektedir.

Bazı kurumların tek sermayesi, yaptıkları işleri tanıtmak ve pazarlamaktır.

İdari ve mali özerkliğe sahip kamu tüzel kişisi olarak tanımlanan belediyeler, yaptıkları ve yapacakları hizmetleri kamuoyu ile paylaşarak vatandaşın daha rahat hizmetlere ulaşması ve haberdar olması açısından büyük önem arz etmektedir.

Bazı belediyelerde daha çok hizmet olmasına rağmen basın birimleri yeterli paylaşım ve duyuruları yapmayınca sanki belediye çalışmıyormuş havası veriliyor…

Yıldırım’da Basın Bürosu tanıtımı hareketlendirdi.

Daha önce kaldırılan Yıldırım Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü yeniden kuruldu.

Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Taner Taştekin’e bağlı olarak kurulan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine aynı zamanda Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Fatih Ören getirildi.

Taner Taştekin ve Fatih Ören öncülüğündeki basın ekibinin aktif çalışmaları, belediye tanıtımları noktasında önemli başarıları da beraberinde getirdi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın başarılı proje ve çalışmalarının gerek sosyal medyada, gerekse medya camiasında geniş yer bulmaya başlaması ve etkileşimin başarısının arkasında yatan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün yeniden kurulmasının ne kadar doğru olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.

Bursa'nın nüfusu en aktif ve yoğun ilçelerinden olan Yıldırım'da basın koordinasyonunu yönetmek ciddi bir kabiliyet gerektiriyor.

Halkın ihtiyaçlarına yönelik Belediye Başkanı'nın çalışma, proje ve faaliyetlerini doğru anlatmak Basın Bürosu'nun gücüyle doğrudan ilgili...

Çünkü olası kriz anlarında iyi bir kaptana ihtiyaç duyuluyor her anlamda. Yıldırım'da da bu güç fazlasıyla mevcut.

Medya mensupları da bu gelişimin farkında...

Yeni işbirlikleri bu işin en önemli noktasını oluşturuyor.

Bunların da artarak süreceğine hiç şüphemiz yok.

Yıldırım hızıyla yaşanacak güzellikleri de bizler kamuya aktarmaya arkadaşlarımızdan aldığımız enerjiyle oluşan sinerji ile devam edeceğiz…

Herkes kendine düşeni ve yakışını layıkıyla yaparsa ortada da sorun kalmaz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.