Hava Durumu

Şen şakrak Timsah

Yazının Giriş Tarihi: 02.11.2021 11:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.11.2021 11:27

Ülke olarak yeni tip koronavirüsle tanışmamız ve mücadele etmemizin 602. günü; yani 1 yıl 7 ay 23 gün...

Böyle bir Bursaspor’u gerçekten de çok beklemiştik. Umutlarımızı korumaya çalışsak da yaşanan gelişmeler bizde de bazı türbülanslar yaşatmaya yetiyor da artıyor bile…

Bolu ve Balıkesirspor karşılaşmalarının daha da anlamlı olabilmesi için Ankara Keçiörengücü maçının kazanılması önemliydi…

Gol 3’ncü dakikada Kerem Şen’in kafasıyla kapımızı çalmıştı bile. Genç orta saha, son haftadaki performansının semeresini de almıştı.

Golden sonra daha rahat oldu Timsah, özgüveni de katladı tabi…

19’uncu dakikada gecenin şansız ismi Massimo Bruno, ota sahadan aldığı topla hareketlenip ceza sahası dışından vuruşunu yaptı ama top yandan auta gitti.

23’te ise Bruno ile atak geliştiren Bursaspor’da Namık Alasgarov’un ceza sahası dışından vuruşu defansa çarpıp kornere gitti. 32’de Bursaspor’un sol kanattan geliştirdiği atakta Bruno’nun ceza sahası içinde ortasında Namık yetişemeyince Timsah gol fırsatını değerlendiremedi.

Dakikalar 35’i gösterdiğinde Timsah farklı ikiye çıkardı. Bursaspor’un organize atağında Bruno’nun ortası defanstan dönerken, Matavz kafayla içeride boş durumdaki İsmail Yüksek’i gördü. Genç oyuncu kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Bursaspor’du. 47’de Bursaspor’un gelişen atağında Massimo Bruno’nun ceza sahası dışından vuruşunu Hüseyin Yılmaz kurtardı. 55’te gecenin etkisiz ismi Tim Matavz yerini Batuhan’a bıraktı.

57’de orta sahada güzel bir top alan İsmail Yüksek’in aşırtma vuruşu üstten auta gitti.

Ankara Keçiörengücü ceza sahası içinde topla buluşan Bruno’nun şutu kaleci Hüseyin’de kaldığında dakika 78’di.

Maçın son bölümünde iki takım da vitesi düşürürken, Bursaspor 3 maçta 9 puana ulaşmıştı

Yüksek frekansta sol şeritten geliyor Timsah…

‘Şen’ şakrak gidiyor işler.

Kolla kendini Kocaeli…

Geçtiğimiz sezon 10 maçta 18 golle 14 puan almıştı Bursaspor. Bu sene de 10 maçta 14 golle 14 puan’a sahip oldu Bursaspor…

Sıradaki maç, 7 Kasım 2021 Pazar günü saat 19.00’da Bursaspor, Kocaelispor’a konuk olacak.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.