Hava Durumu

Sakarya'da Başkan Yüce’den 10 öğrenciye bisiklet

Öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği yatırımlar, verdiği desteklerle öğrenci ve genç dostu başkan olarak anılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 10 ortaokul öğrencisine bisiklet hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2022 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2022 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Sakarya'da Başkan Yüce’den 10 öğrenciye bisiklet

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Bilim Sanat Merkezi Müdürü Sami Akaryalı ve beraberindeki özel yetenekli öğrencileri misafir etti.

Bilim ve sanat merkezi öğrencilerinin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Ekrem Yüce, üreten, düşünen ve harekete geçen gençlere ülkemizin çok ihtiyaç duyduğunu ifade ederek elinden gelen desteği vereceği söyledi.

Başkan Ekrem Yüce ayrıca geçtiğimiz hafta Vali Mustafa Uygur Ortaokulunda düzenlenen etkinliklerle kutlanan Avrupa Atık Azaltım Haftasında öğrencilere çekilişle 10 adet bisiklet hediye edeceğini müjdelemişti. Bu kapsamda gerçekleştirilen çekiliş sonrası 10 ortaokul öğrencisi hediye bisikletlerini Başkan Yüce’nin elinden aldı. Öğrenciler bisiklet hediyeleri için teşekkür ederken, Başkan Yüce sağlıklı kullanmaları dileklerinde bulundu.

Öğrencilerle tecrübelerini paylaştıktan sonra duygularını ifade eden Başkan Yüce, “Gençlerimiz, gelecek nesillerimiz bizim için paha biçilemez bir değere sahiptir. Ülkemizin aydınlık geleceğinin en önemli unsurlarıdır. Her biriniz bu ülkenin yarınlarındaki mühendisleri, doktorları, yöneticileri olacaksınız. Ülkemizin üreten, düşünen ve harekete geçen gençlere ihtiyacı var. Sizin istek ve taleplerinizi her koşulda dinliyor, Büyükşehir olarak elimizden gelen desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Öğrenci ve genç dostu belediyecilik anlayışı ile şehrimizde birçok yatırımı hayata geçirdik. Bizler şehrimizde gençlerimizin mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri, kendilerini her alanda geliştirmeleri için çalışıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.