Hava Durumu

İZGİM’de çocukların takı tasarım keyfi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çocukların yaz tatilini değerlendirmeleri amacıyla düzenlenen İZGİM Çocuk Atölyeleri’ne katılan çocuklar takı tasarım atölyesinde kendi el emeği takılarını tasarladılar

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2022 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2022 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
İZGİM’de çocukların takı tasarım keyfi

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren İzmit Kadın Girişimciler Merkezi’nde, çocukların yaz tatillerini değerlendirmeleri amacıyla atölyeler düzenleniyor. Ağustos ayı boyunca devam eden atölyelerle çocukların öğrenme sürecine katkı sağlanıyor.  Çocuklar son olarak takı tasarım atölyesine katıldı.

Çocukların bir yandan el becerilerini geliştirirken bir yandan da keyifli vakit geçirerek sosyalleştiği atölyelere yoğun katılım sağlanıyor. Takı tasarım atölyesinde üretici kadınlarla birlikte takı tasarlayan çocuklar yaptıkları el emeği takılar ile ellerindeki bir işi başarma duygusuyla İZGİM’den memnun ayrıldı.

Atölye hizmetinden faydalanan çocuklar ve aileleri İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.

Atölyelere katılım için kayıt olma şartı aranırken ebeveynler https://file.izmit.bel.tr/cocuk-atolyeleri/ adresinden çocukları için kayıt oluşturabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.