Hava Durumu

İstanbul'da paylaşmanın güzelliği yaşandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği organizasyonlarla meydanlar, Ramazan’ın ruhunu yansıtan etkinliklerle doldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2025 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2025 09:18
Kaynak: İGFA
İstanbul'da paylaşmanın güzelliği yaşandı

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul’un dört bir yanında kurulan iftar çadırlarında ve ücretsiz dağıtılan iftarlıklarda binlerce İstanbullu oruçlarını açtı.  Mobil büfeler aracılığıyla vatandaşlara kumanya ve sıcak çorba dağıtılırken, İstanbullular, iftar çadırlarında bir araya gelerek paylaşmanın, dayanışmanın ve birlikteliğin mutluluğunu yaşadı.

Esenyurt, Bahçelievler ve Sancaktepe meydanlarında toplam 7 bin 500 kişiye iftar verilirken, mobil büfelerle de şehir genelinde binlerce kişiye iftarlık ulaştırıldı.

Kaynak: İGFA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.