Hava Durumu

Bursa Osmangazi'de anneler seminere, çocuklar atölyeye

Bursa'da Osmangazi Belediyesi’nin en önemli sosyal projelerinden biri olan Bilgi Evleri bünyesinde faaliyet gösteren Koza Çocuk Akademi’de düzenlenen ‘Anneler Seminere, Çocuklar Atölyeye’ etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2022 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2022 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Bursa Osmangazi'de anneler seminere, çocuklar atölyeye

BURSA (İGFA) -  Hüdavendigar Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleşen ‘Anneler Seminere, Çocuklar Atölyeye’ etkinliğinin ilk gününde velilere ‘Çocuklara Mahremiyet Eğitimi Nasıl Kazandırılır?’ konusunda bilgiler verildi.

Programın diğer günlerinde ise alanında uzman eğitmenler, ‘X,Y,Z Kuşağı Nedir’ ve ‘Pandemi Sonrası Değişen Çocukluk: Anneler Anlatıyor’ temalarına değindi. Bunun yanı sıra anneleri seminerde olan çocuklar; oyun, el becerileri, masal ve ritim atölyelerinde doyasıya vakit geçirdi.

Program sayesinde annelerin sosyalleşme, öğrenme ve paylaşma imkanı bulduğunu söyleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tüm öğrenci ve anneleri, dönem boyunca sosyal hayatın gelişimine katkı sağlayarak kültürel faaliyet alanları oluşturan Bilgi Evleri ile Koza Çocuk Akademi’nin programlarına katılmaya davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.