Hava Durumu

Bursa'dan yürekleri ısıttılar

Bursa İmam Hatip Lisesi 1999 Mezunları Platformu üyeleri, "Yürekler Üşümesin" etkinliğinde bu yıl 140 çocuğa bot ve mont hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2023 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2023 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Bursa'dan yürekleri ısıttılar

BURSA (İGFA) - Bursa İmam Hatip Lisesi 1999 yılı mezunları her yıl yaptığı etkinlikte, bu yıl sayıyı arttırarak 140 ihtiyaç sahibi öğrenciye bot ve mont hediye etti.

"Yürekler Üşümesin"  etkinliğiyle ilgili bilgi veren Platform Dönem Başkanı Himmet Alioğlu, önceki yıllarda ebediyete yolcu ettikleri Kamil Memişoğlu ve Tayfun Özdemir anısına bu yıl etkinliğin 6'ncısını düzenlediklerini söyledi.

Etkinlikte 1999 mezunları olarak çeşitli okullarda öğrenim gören 99 çocuğa bot ve mont almaya niyetlendiklerini belirten Alioğlu, bu sayının önce 110, sonrasında da 140'a ulaştığını ifade ederek, "Hayır ve iyilik için çıktığımız bu yolda yakınlarımızın desteğini de alarak 'Yürekler Üşümesin' etkinliğinin altıncısını tamamlamış olduk. Bu vesileyle maddi manevi katkı veren ve 99 sosyal yardımlaşma ekibindeki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl da etkinliğimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.