Hava Durumu

Bi-Fikir'le ödülleri 'KAP'tılar

Anadolu Grubu’nun üniversite öğrencilerinin yenilikçi projelerini hayata geçirme hedefiyle sürdürdüğü Bi-Fikir KAP’ta bu yılın kazananları belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2022 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2022 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Bi-Fikir'le ödülleri 'KAP'tılar

İSTANBUL (İGFA) - Anadolu Grubu’nun, üniversite öğrencilerinin yenilikçi ve yaratıcı fikirlerini hayata geçirme hedefiyle düzenlediği Bi-Fikir KAP’ın (Kariyerini Anadolu Grubu’nda Planla) finali dijital ortamda gerçekleştirildi.

Anadolu Grubu çalışanlarına yönelik inovasyon platformu Bi-Fikir kapsamında, üniversite öğrencilerinin projeye dahil edilmesiyle hayata geçirilen Bi-Fikir KAP’ın final etkinliğine; Anadolu Grubu üst yönetimi, üniversite öğrencileri ve mentorlar katıldı.

Anadolu Grubu İcra Başkanı Hurşit Zorlu, Grubun yenilikçi ve girişimci ruhunun en önemli simgelerinden biri olan inovasyon platformu Bi-Fikir’i 4 yıl önce üniversite öğrencilerine açarak çok verimli sonuçlar elde ettiklerini belirtti.

Etkinlikte, yarı finali başarıyla tamamlayarak finale kalan 9 projenin sunumu yapıldı.

Yeni Nesil Karbondioksit Teknolojileri projesini Anadolu Isuzu ile gerçekleştiren Serhat Can Bayar, Doğan Çiçek ve Osman Kazı birinci, BrAIn: Beyin İltihabında Hızlı ve Doğru Tanı projesini Anadolu Sağlık Merkezi ile gerçekleştiren Emre Altun ve Zehra Turhan ikinci, Bi-Park: Akıllı Otopark projesini Garenta ile gerçekleştiren Kayra Kurnaz ise üçüncü oldu.

Organizasyonda birinciye 10 bin, ikinciye 7 bin ve üçüncüye 5.000’er TL ödül verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.