Hava Durumu

'Bandırma Füze Kulübü'ne dünya prömiyeri Dubai'de

İlk kezOrta Doğu’daki, özel sektörle birlikte sinema sektörü paydaşlarını bir araya getiren, ulusal ve uluslararası katılımcılarla Dubai’de birincisi düzenlenen “META Film Festivali”ne davetli olarak katılan “Bandırma Füze Kulübü” ekibi büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2022 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2022 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
'Bandırma Füze Kulübü'ne dünya prömiyeri Dubai'de

İSTANBUL (İGFA) - Vizyon yolculuğuna devam eden "Bandırma Füze Kulübü" dünya prömiyerini Dubai “Meta Film Festivali”nde yaptı.

İlk kez, Orta Doğu’daki  özel sektörle birlikte sinema sektörü paydaşlarını bir araya getiren, ulusal ve uluslararası katılımcılarla Dubai’de birincisi düzenlenen “META Film Festivali”ne davetli olarak katılan “Bandırma Füze Kulübü” ekibi büyük ilgi gördü.

Deniz Can Aktaş, Atay Yıldız ve Aslı Bekiroğlu’nun katıldığı galada film dünya prömiyerini gerçekleştirdi.

İzleyenlerin gözyaşları içinde kaldıkları ama yüzlerinde tebessüm ve gururla salondan ayrıldıkları film, unutulup yok sayılmış geçmişimize ışık tutuyor.

Gerçek olaylardan esinlenen, kahramanlarından bazılarının hayatta olduğu, TRT ve Dijital Sanatlar ortak yapımı “Bandırma Füze Kulübü” uzaya füze göndermek gibi imkansız görünen başarılara imza atan gençlerin yarım kalan başarıları, engellenmiş hayalleri, sevdanın ilk kıpırtılarını beyazperdeye taşıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.