Hava Durumu

Balıkesir 8 yıl sonra yeniden başpehlivan çıkardı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesporlu Necip Al, Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda gösterdiği başarılı performansla başpehlivanlığa yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2026 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2026 17:12
Kaynak: İGFA
Balıkesir 8 yıl sonra yeniden başpehlivan çıkardı

BALIKESİR (İGFA) - 57 yıl aradan sonra ilk kez düzenlenen Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un yetenekli sporcuları başarılı performanslarıyla göz doldurdu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Başkanı Ahmet Akın’ın da er meydanında takip ettiği Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor alt yapısında yetişip birçok önemli başarıya imza atan Necip Al, başaltı boyunda birinci olarak başpehlivanlık boyuna yükseldi.

Kaynak: İGFA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.