Hava Durumu

Twitter'da para kazanma dönemi

Twitter'ın yeni patronu Elon Musk, reklam gelirinin kullanıcılarla da paylaşılacağını duyurarak yeni bir müjdeyi daha verdi. Ancak bir şart var.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2023 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2023 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Twitter'da para kazanma dönemi

Elon Musk, Twitter'da değişikliklerini hız kesmeden sürdürüyor. Ünlü milyarder bu kez kullanıcıların da gelir sağlayacağı yeni bir gelişmeyi duyurdu.

Musk'ın açıklamasına göre Twitter kullanıcıları, reklamdan elde edilen gelirden pay alabilecek. Fakat bunun için bir şart var.

TWITTER BLUE ZORUNLULUĞU

Twitter hesabından paylaşım yapan Musk,   Blue üyeliğine sahip kullanıcıların şirketten gelir elde edeceğini açıkladı. Twitter, kullanıcılarının paylaşımlarında verilen cevaplarda görüntülenen reklamlardan sağladığı gelirlerini, Blue üyeliği satın alan hesap sahipleriyle bölüşecek.

Musk'a göre takipçi sayısı yüksek kişiler, platformdaki aktifliği de artıracak. İlham veren içerik üreticileri sayesinde genel Twitter kullanıcılarının  daha aktif olması sağlanacak.

TWITTER BLUE TÜRKİYE YOLUNDA

Yenilenen Twitter Blue birkaç ülkede kullanılabilirken, kısa süre önce Türkiye'deki kullanıcılar da Twitter uygulamasına 'Blue' bölümünün eklendiğini fark etti.Henüz fiyatına dair bir açıklama bulunmayan Twitter Blue için, kullanıcılara sunulacak ayrıcalıklı özellikler hakkında bir bölüm yer alıyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.