Hava Durumu

Trowas, Metaverse evrenine giriyor!

Trowas, metaverse evrenine girerek, insanların dünyanın en büyük dijital yaşam alanında kendilerini daha iyi tanıtma ve ifade etme isteklerine doğrudan cevap verecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2022 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2022 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Trowas, Metaverse evrenine giriyor!

BURSA (İGFA) - TrowasConcept, iş hayatının değişen dinamiklerine çevreci bir çözüm getirerek hayata geçirdiği dijital kartvizit ve katalog projesinin kapsamını genişletiyor.

Gelişen ve değişen dünyanın ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla hayata geçen Trowas, iş dünyasının değişen dinamiklerine yeni bir soluk getirerek, Trowas Dijital Kartviziti ve Dijital Katalogu piyasaya sürmüştü.

Trowas Dijital Kartvizit ve Katalog ile kullanım biçimleri bildiklerimizin dışına çıkmış, NFC veya karekod okutarak, dijital alanda profilinizi oluşturup, iş ağınızla paylaşmayı mümkün hale getirdiğine dikkat çeken Trowas Kurucu Ortağı Murat Bilir, “Dijital dönüşüm neredeyse biz de oradayız” dedi.


Trowas’ın da bu ihtiyaca cevap vermek amacıyla metaverse evrenine dahil olduğunu belirten Bilir, geliştirdiği fikirler ve çözümlerle hızlı bir şekilde firmaların Metaverse evrenindeki çözüm ortağı olduğuna işaret etti.

“Hayata geçirdiğimiz projelerle kişilerin kafasındaki soru işaretlerini ortadan kaldırdık” diyen Murat Bilir, "Yatırımını teknolojiye yapanlar, teknolojik gelişime ayak uyduranlar, tıpkı tarihte olduğu gibi bugün ve yarın da kazançlı çıkacaklar. Dünyanın gittiği yön burası. Bu yönü takip etmek durumunda firmalar. Biz de bu noktada kişilerin gerçekliği konusundaki şüpheleri ortadan kaldıracak olan bu hamleyle, talep edenlerin işinigeliştirmek için dijital alanda da güvenli adımlar atabilmenizi sağlıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.