Hava Durumu

Çocukların takibine Türkçe uygulama

Dünya genelinde her ay 3,5 milyondan fazla ebeveynin çocuklarının nerede olduğunu bilmek için yararlandığı Find My Kids uygulaması, artık Türkçe olarak da kullanılabiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2022 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2022 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Çocukların takibine Türkçe uygulama

İSTANBUL (İGFA) - Cep telefonlarında kullanılan Find My Kids uygulaması, çocuğunun konumunu anında görmek ve güvende olduğundan emin olmak isteyen anne babaların en büyük yardımcısı.

Android ve iPhone telefonlarda Türkçe olarak kullanılabilen uygulama, gelişmiş özellikleri ile bir konum takip uygulamasından çok daha fazlasını sunuyor.

Uygulama, çocuğun gittiği yerleri hafızasında tutuyor. Çocuğun ilgili konumlara giderken kullandığı rotaların kaydedilmesi, ebeveynlerin diledikleri herhangi bir tarihi seçerek çocuğun kullandığı yolları görebilmelerini sağlıyor. Böylece ihtiyaç duyduklarında çocuklarını belirli yerlerden geçmemesi konusunda da uyarabiliyorlar.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra Find My Kids kullanan anne babalar çocuklarının kullandıkları uygulamaları ve ekran sürelerini kolaylıkla görebiliyorlar. Telefonda geçirilen sürenin ne kadarının sosyal ağlara, ne kadarının oyun oynamaya ayrıldığını takip edebildikleri gibi, çocuklarının şiddet veya tehlikeli içeriklere sahip oyun ve yayınlardan uzak kalmasını da sağlayabiliyorlar.

Uygulamanın 150’den fazla ülkede aktif olarak kullanıldığını belirten Find My Kids Ülke Müdürü Neşen Yücel, “Türkiye’deki anne babaların gösterdiği büyük ilgi ile birlikte Türkçe dil seçeneğini de sunmaya başladık. Ebeveynlerin çocuklarının güvenliğiyle ilgili konularda endişelenmelerine gerek kalmadan günlük hayatlarına devam edebilmeleri en büyük önceliğimiz. Uygulamamızın sahip olduğu kidSAFE sertifikası, uygulamanın bağımsız olarak incelendiği ve online güvenlik/gizlilik açısından belirli standartları karşıladığı anlamına geliyor” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.