Hava Durumu

TFF'den kulüplere flaş yasak!

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig ve TFF 1. Lig takımlarına yedek kulübesinde televizyon kullanımının yasaklandığına ilişkin bir yazı gönderdi

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2022 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2022 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
TFF'den kulüplere flaş yasak!

İSTANBUL (İGFA) - Türkiye Futbol Federasyonu'nun Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig'de yer alan takımlara bir yazı gönderdiği ve yedek kulübelerinde yer alan televizyonların, mobil cihazlar olmadığı için kullanımının yasak olduğu belirtildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde yer alan "Oyun Kuralları" kitapçığında konuyla ilgili şu ifadeler yer aldı:

"Oyuncuların (yedek oyuncular, değiştirilmiş oyuncular ve ihraç edilmiş oyuncular dahil) herhangi bir elektronik veya iletişim ekipmanı giymesine ve kullanmasına izin verilmez (EPTS kullanımına izin verilen yerler hariç). Oyuncu sağlığı veya güvenliği veya taktiksel/antrenörlük sebepleriyle direkt olarak bağlantılı olduğu sürece takım görevlileri tarafından elektronik iletişim aracının kullanımına izin verilir fakat sadece küçük, mobil, elle tutulur ekipmanlar (örneğin mikrofon, kulaklık, kulak mikrofonu, mobil telefon/akıllı telefon, akıllı saat, tablet, laptop) kullanılabilir. İzin verilmeyen bir ekipman kullanan veya elektronik veya iletişim ekipmanı kullanımı sonucu uygunsuz davranan takım görevlileri ihraç edilecektir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.