Hava Durumu

Sakarya Beykoz deplasmanında mağlup oldu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı, Hentbol Süper Ligi Play-Off final serisinin ikinci maçında Beykoz Belediyesi’ne deplasmanda 39-35’lik skorla mağlup oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2023 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2023 18:23
Kaynak: İGF Haber
https://www.igfhaber.com
Sakarya Beykoz deplasmanında mağlup oldu

SAKARYA (İGFA) -  Sakarya Büyükşehir Belediyesi hentbol takımı, Erkekler Hentbol Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu Play-Off Final serisinin ikinci karşılaşmasında Beykoz Belediyesi’ne konuk oldu.

TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanan ve Rüştü Şahin Köktürk Salonu’nda oynanan final mücadelesinde 39-35’lik skorla mağlup olan Büyükşehir, seride 2-0 geriye düştü. Üç galibiyet alanın Süper Lig şampiyonu olacağı serinin üçüncü maçı 9 Haziran tarihinde yine aynı spor salonunda oynanacak.

Karşılaşmaya Taner Günay, Sedat Yıldırım, Onur Ersin, Mohammed Miri, Ramazan Döne, Oğulcan Güney ve Çetin Çelik 7’lisi ile başlayan Büyükşehir Hentbol, başa baş mücadeleye sahne olan ilk yarıyı 18-15 skorla geride kapattı.

İkinci yarıda da öne geçmeyi başaramayan Büyükşehir, sahadan 39-35’lik mağlup ayrıldı.Bu sonucun ardından Büyükşehir, final serisinde 2-0 geriye düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.