Hava Durumu

Kütahyaspor doludizgin

Belediye Kütahyaspor Dumlupınar Stadyumunda ağırladığı BC Group Ağrı 1970 Spor karşısında 3-0’lık skorla hanesine 3 puanı yazdırdı. Maçta taraftarlardan tam destek alan Belediye Kütahyaspor, etkili futbolu ile rakibini ablukaya aldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2022 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2022 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Kütahyaspor doludizgin

KÜTAHYA (İGFA) - Belediye Kütahyaspor, oynadığı oyunla göz doldurdu. İlk yarıdan itibaren dengeli oyunu ve oyuna hakimiyeti ile taraftarlardan tam not aldı. Sezona iyi başlayan Belediye Kütahyaspor bu sezon şampiyonluk yolunda maçlarını kazanarak ilerliyor.

YUSUF ATASOY İLK YARININ SKORUNU BELİRLEDİ

İlk yarının sonunda 1-0’lık skorla soyunma odasına giden Belediye Kütahyaspor, Yusuf Atasoy 31. dakikada müthiş bir kafa golü ile takımını öne geçirdi. İlk yarının kalan süresinde gol arayışını ve mücadelesini sürdüren Belediye Kütahyaspor, soyunma odasına 1-0 gelip girdi. 

BİLAL VE ERTUĞRUL SON SÖZÜ SÖYLEDİ

İkinci yarı hızlı atak ve oyuncular skorun belirleyicisi oldu. İkinci yarı oyuna giren Bilal Şeflek, 73 dakikada meşin yuvarlağı rakip kalenin ağlarında havalandırdı. Bilal Şeflek’in attığı gol ile Belediye Kütahyaspor Ağrı Spor karşısında 2-0’lık skorla üstünlüğü yakaladı. Karşılaşmanın sonuna eklenen 10 dakikalık uzatma dakikasında bu kez de Ertuğrul Tekşen, maçın skorunu belirleyen golü attı. Belediye Kütahyaspor kendi evinde karşılaşmayı 3-0 kazandı. 

BELEDİYE KÜTAHYASPOR KULÜBÜNDEN GAZETECİLERE JEST

Belediye Kütahyaspor Kulübü yönetimi maç öncesinde spor muhabirlerinin isimlerinin yer aldığı 43 numaralı formaları hediye etti. Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak’ın elinden formalarını alan gazeteciler, kulüp yönetimine teşekkür etti. 

Maçı, CHP Kütahya Milletvekili Fazıl Kasap, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, spor camiası ve taraflar izledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.