Hava Durumu

Kocaeli'nde ücretsiz spor okulları

Kocaelili çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak için 2012 yılında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ücretsiz Spor Okulları'nda yeni dönem kayıtları başladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2021 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2021 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Kocaeli'nde ücretsiz spor okulları

KOCAELİ(İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan  Ücretsiz Spor Okulları'nda 9 farklı branşta spor salonları, okullar ve yüzme havuzları ve farklı  spor tesislerinde eğitim verilecek.Eğitimlerde,1 grup haftada 2 saat  ders çalışacka şekilde planlanarak 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı çalışma takvimine göre ayarlanacak.             

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ücretsiz Spor Okulları'nda eğitimler, uzman ve  tecrübeli eğitmenler eşliğinde gerçekleşiyor. Alanında uzman eğitmenler, branş bazlı sportif eğitim programının yanı sıra takım ruhunu, yardımlaşmayı, fair-  play ruhu içinde rekabeti ve spor kültürünü çocuklara aşılamayı amaçlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ücretsiz Spor Okulları hakkında Büyükşehir 153 çağrı hattından ilgili ilçe koordinatörüne ulaşılarak detaylı bilgi alınabiliyor. Vatandaş ilçedeki spor salonuna başvuru formu bıraktıktan sonra ilçe spor okulu koordinatörü öğrenciyi ilgili branşa yerleştirip başvuruya geri dönüş yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.