Hava Durumu

Kocaeli'de Başkanlık Kupası'nda heyecan dorukta

Kocaeli İzmit Belediyesi'nin düzenlediği 2. Başkanlık Kupası’nda ilk iki gün geride kalırken, ortaya konulan mücadeleler ve atılan şık goller futbolseverleri mest etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2021 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2021 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Kocaeli'de Başkanlık Kupası'nda heyecan dorukta

KOCAELİ (İGFA) - Yeni sezona hazırlanan amatör futbol kulüplerinin form tutması ve kaynaşması amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen İzmit Belediyesi Başkanlık Kupası’nda ilk iki gün geride kaldı. Gollü karşılaşmalarla başlayan organizasyonun ikinci gününde Amatör Süper Lig temsilcisi Bekirpaşa Başaranspor ile 1.Amatör Lig temsilcisi İzmit Gültepespor karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollerin atıldığı maçta kazanan çıkmadı ve takımlar sahadan 1-1 eşitlikle ayrılarak puanları bölüştüler.

Günün son maçında ise bir diğer Amatör Süper Lig ekibi Kocaeli Güneşspor ile 1. Amatör Lig ekibi İzmit Selanikspor puan mücadelesine çıktı. Kalecilerin devleştiği mücadelede gol sesi çıkmayınca, maç başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi. İlk iki günün tamamlanmasının ardından tempo düşürmeyecek olan kupa organizasyonunda bugün tek maç oynanacak. Cephanelik Spor Kompleksi’nde saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada İzmit Yenimahallespor ile Bekirderespor sahaya çıkacak.

Pandemi dolayısıyla yaklaşık iki yıldır sahalardan uzak kalan amatör futbol kulüplerinin yeni sezon öncesi bir araya geldiği kupa organizasyonunda grup aşaması, 7-13 Ekim tarihleri arasında oynanacak maçların ardından tamamlanacak. Gruplarını ilk sırada tamamlayan dört ekip, 15 Ekim’de yarı final müsabakasına çıkacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.