Hava Durumu

Kocaeli Çayırova Belediyesi’nden 1 kupa, 8 madalya

Kocaeli'de Çayırova Belediyesi u-14 futbol takımı şampiyonluğunu ilan ederken, Karate takımı ise Kocaeli’de düzenlenen İller Arası Karate Ligi’nde 8 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2022 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2022 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Kocaeli Çayırova Belediyesi’nden 1 kupa, 8 madalya

KOCAELİ (İGFA) - Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, futbol branşında şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. İki hafta önce U-16 kategorisinde şampiyonluk yaşayan Çayırova Belediyesi u-14 kategorisinde de kupaya uzandı.

Alt yapı teknik sorumluluğunu Birol Köksal ve Orhan Ken’in yaptığı yeşil beyazlı ekip ligde çıktığı 12 maçta 33 puan topladı. Rakip filelere 95 gol atan u-14 takımı kalesinde sadece 11 gol gördü. Çayırova Belediyesi u-14 takımı bu sonuçların ardından Kocaeli Play Off grubunda mücadele etmeye hak kazandı. Yeşil beyazlılar Ocak ayının ilk haftasında başlayacak play off müsabakalarında başarı elde edip Türkiye Şampiyonası’na gitmeyi hedefliyor.

KARATEDE 8 MADALYA

17 Aralık 2022 Cumartesi günü Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda yapılan ve 14 il, 52 kulüp ve 822 sporcunun katıldığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iller arası Karate Liginde Çayırova Belediyesi Karate takımı sporcuları 2 Altın, 5 Gümüş ve 1 Bronz madalya olmak üzere toplamda 8 madalya kazandı.

Çayırova Belediyesi karate takımında; Batıkan Gökbulak altın madalya, Eren Yaray altın madalya, Abidin Efe Gürsu gümüş madalya, Ahmet Tuğra Güney gümüş madalya, Muhammet Atilla Güney gümüş madalya, Özhan Gökbulak gümüş madalya, Sare Ekinci gümüş madalya ve Utku Şahin bronz madalya kazandı.

Çayırova Belediyesi karate takımı sporcuları bu sonuçların ardından 2022 yılı içerisinde toplamda 140 madalya sayısına ulaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.