Hava Durumu

Kayseri Erciyes2te dağ bisikleti heyecanı

Kayseri'nin incisi Erciyes, uluslararası yol bisiklet yarışlarının ardından şimdi de uluslararası dağ bisikleti müsabakalarına ev sahipliği yapıyor. Bisikletçiler hem Erciyes Dağı’nın volkanik arazisinde hem de tarih ve doğanın iç içe olduğu Koramaz Vadisi’nde pedal çevirecek.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2022 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2022 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Kayseri Erciyes2te dağ bisikleti heyecanı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Erciyes’te 23 Temmuz’da başlayan ve başarılı bir şekilde tamamlanan Erciyes Uluslararası Yol Bisikleti Yarışları, 17-25 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Erciyes Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları ile devam ediyor.

Erciyes Dağı ve Koramaz Vadisi’nde yapılacak müsabakalar Uluslararası Bisikletçiler Birliği -UCI ve Türkiye Bisiklet Federasyonu öncülüğünde, Erciyes Yüksek İrtifa ve Spor Turizmi Derneği organizasyonu ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi himayesinde Erciyes A.Ş, Spor A.Ş. ve Hüma Hastanesi destekleri ile gerçekleşecek.

Dağ bisikleti yarışları Cross Country Olimpik / XCO- C2 ve Cross Country / XCC –C3 elit kadın, elit erkekler kategorilerinde düzenlenecek.

Yarışların ilki 17-18 Eylül 2022 tarihlerinde Kayseri MTB Cup ve Erciyes MTB Cup etabı ile başlayacak. Sporcular Kayseri'nin UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan Koramaz Vadisi'ndeki parkurda pedal çevirecek. 

24-25 Eylül’deki Miniature Cappadocia MTB Cup ve Soğanlı MTB Cup yarışları ise Erciyes’in zorlu volkanik arazisinde gerçekleşecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.