Hava Durumu

Avrupa'da Türk gecesi

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray sahaya çıkacak. Fenerbahçe, sahasında Antwerp'i konuk ederken Galatasaray, Lokomotiv Moskova deplasmanında mücadele edecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2021 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2021 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Avrupa'da Türk gecesi

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe ve Galatasaray, bu akşam galibiyet için sahaya çıkacaklar. Fenerbahçe, sahasında Antwerp'i konuk ederken Galatasaray ise Lokomotiv Moskova deplasmanında.

FENERBAHÇE SİFTAH PEŞİNDE

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. haftasında bugün Belçika ekibi Royal Antwerp'i konuk edecek. Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.45'te başlayacak. Rus hakem Sergei Ivanov'un yöneteceği müsabaka, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak. Gruptaki ilk 2 maçında sırasıyla Olympiakos'a 2-1, Eintracht Frankfurt'a ise 1-0 mağlup olan dördüncü ve son sıradaki Royal Antwerp ise henüz puan elde edemedi. Fenerbahçe, Royal Antwerp'i mağlup edip ilk galibiyetini almak istiyor.

ASLAN, MOSKOVA DEPLASMANINDA

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun 3. haftasında bu akşam deplasmanda Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova'ya konuk olacak. Başkent Moskova'daki Lokomotiv Stadı'nda yapılacak maç TSİ 22.00'de başlayacak. Müsabakayı Avusturya Futbol Federasyonundan hakem Harald Lechner yönetecek. Lechner'in yardımcılıklarını Andreas Heidenreich ve Maximilian Kolbitsch üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Markus Hameter olacak. Karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak. İki maç sonunda 4 puanı bulunan Galatasaray, liderlik koltuğunda oturuyor. Sarı-kırmızılılar, Rusya deplasmanından galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürmek istiyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.