Hava Durumu

Önemli buluşma sonrası açıklama: Türkiye'yi 6'lı bir kaosa teslim etmek istemedik

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı lehine Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Fatih Erbakan'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2023 18:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2023 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Önemli buluşma sonrası açıklama: Türkiye'yi 6'lı bir kaosa teslim etmek istemedik

ANKARA (İGFA) - Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe'de görüştükten sonra Cumhur İttifakı'nın davetine 'evet' demişti. Erdoğan, ittifaka katılan Yeniden Refah Partisi'ne bugün ziyarette bulunarak Fatih Erbakan ile görüştü.

Görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü.

Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Fatih Erbakan, "6'lı bir kaosa ülkemizi milletimizi teslim etmemek adına milli ve kararlı bir adımı attık" dedi.

Sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Dr. Erbakan, "Milli Görüş Meclis'e" başlığıyla yaptığı açıklamada, "Yeniden Refah Partisi olarak bizler de Allah’ın izniyle “Milli Görüş Meclis’e” sloganıyla çıktığımız bu yürüyüşümüzün sonucunda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde nezaket ve zarafetle, yapıcı ve milli üslubumuzla tüm bu çalışmaların takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.