Hava Durumu

Kocaeli İzmit'te Sarıca'dan Millet İttifakı'na kutlama

İzmit Belediyesi Başkanvekili Çetin Sarıca, İzmit’te verilmeyen araç satın alma yetkisinin Başiskele’de veilmesi sonrası Başiskele Millet İttifakı üyelerini kutladı. Bu uygulamanın İzmit’te AKP-MHP üyelerine örnek olmasını dileyen Sarıca, “Umarım halkın yararına olan kararlarda oylarını halktan yana kullanırlar” dedi

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2022 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2022 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Kocaeli İzmit'te Sarıca'dan Millet İttifakı'na kutlama

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in tasarruf adımı olarak hizmet araçlarının satın alınması yönündeki talebi Cumhur İttifakı tarafından reddedilirken, Başiskele Belediyesi'nde oy birliğiyle belediye başkanına araç satın alma yetkisi verildi. Kocaelili belediyeler arasındaki bu çifte standarda bir tepki de İzmit Belediyesi Başkanvekili Çetin Sarıca’dan geldi.

Sarıca sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Başiskele Belediye Başkanı Sayın Yasin Özlü, “Daha önce kiralıyorduk, satın almanın daha uygun olduğunu düşünüyoruz” diyerek, daha öncesinde kiralayarak hizmet aldığı bir kısım araçların satın alınması yönünde meclisten yetki istedi. Başiskele Belediyesi Millet İttifakı üyeleri halkın yararına olan ve maalesef ki İzmit Belediyesi meclisinde AKP ve MHP üyelerinin oylarıyla reddedilen araç alımı teklifine hiç düşünmeden ‘Evet’ oyu vermişlerdir. Bu anlamda Başiskele Belediyesi Millet İttifakı üyesi meclis üyelerimi tebrik ve takdir ediyoruz. Dileriz ki, Başiskele Belediyesindeki bu olumlu tablo İzmit Belediyesi AKP-MHP üyelerine de örnek olur ve halkın yararına olan kararlarda oylarını halktan yana kullanırlar” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.