Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'ndan Soylu'ya 'istifa' çağrısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Onurun varsa, şerefin varsa istifa edersin" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2022 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2022 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Kılıçdaroğlu'ndan Soylu'ya 'istifa' çağrısı

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Kılıçdaroğlu, Türkiye’de bir metamfetamin salgını olduğu ve buna göz yumulduğu iddialarına tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya istifa çağrısında bulundu.

Kılıçdaroğlu çağrısında, "Bana diyorlar ki 'İspat' et. Ya siz bunları görmüyor musunuz? Sırtını mafyaya dayarsan zaten bunları göremezsin. Bana dönüp diyorsun ki 'İspatla'. İşte ispatladım, ne yapacaksın. Onurun varsa, şerefin varsa istifa edersin!" diye konuştu.

"Sırbistan'da kırmızı bülten ile aranan ülkenin en kanlı suç örgütü lideri Vukotiç İstanbul'da öldürüldü. Bunun İstanbul'da ne işi vardı?" diye soran Kılıçdaroğplu, "Çünkü İstanbul'u kendisinin yaşayabileceği bir mekân olarak görüyor. Kendisinin korunduğu bir mekân olarak görüyor, sırtımı siyasilere dayadım kimse bana bir şey yapmaz diyor. Azerbaycanlı mafya lideri Elnur Gasimov, Ataşehir'de öldürüldü. İstanbul'un ortasında, AVM'lerde Gürcü ve İranlılar silahla çatıştılar. Bütün Türkiye izledi. Antalya'da bir başka mafya lideri 'Lotu quli' öldürülmüştü. Afgan baronları zaten İstanbul'da. Ortadoğu'nun en büyük uyuşturucu baronunu ise hapishaneden çıkarıp bıraktılar. Birileri devreye girdi, bir kararla dışarı bıraktılar. Bana diyorlar ki 'İspat' et. Ya siz bunları görmüyor musunuz? Sırtını mafyaya dayarsan zaten bunları göremezsin. Bana dönüp diyorsun ki 'İspatla'. İşte ispatladım, ne yapacaksın. Onurun varsa, şerefin varsa istifa edersin!" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.