Hava Durumu

İmamoğlu, Rize’den sinyal mi verdi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayram nedeni ile yaptığı Karadeniz ziyaretinde Rize’de düzenlenen bayramlaşma mitinge dönüştü. İmamoğlu, 6 liderin ortaya koyduğu düşüncenin, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak en güçlü neferi olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2022 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2022 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
İmamoğlu, Rize’den sinyal mi verdi?

Ajans Pazar / RİZE (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramlaşma nedeni yaptığı Karadeniz ziyaretindeRize’demitinge dönüşen bayramlaşmada konuştu.

İmamoğlu, 6 siyasi parti 'memleketin özgürleşmesi için' bir araya geldiğini söyledi. Ekrem İmamoğlu, konuşmasında 6 liderin ortaya koyduğu düşüncenin, İBB Başkanı olarak en güçlü neferi olacağını kaydetti.

Başkan İmamoğlu konuşmasında, “Bizim Çay üreticilerimiz mutsuz. Tarımın desteklenmediği hiçbir toplum başarılı olamaz. Biz çayın da fındığın da doğanın da yanındayız. Sizlerle beraber çayda yaşanan sorunu da tarımda yaşanan sorunu da çözeceğiz.Bir kişi değil, millet kazanacak" diye konuştu.

Türkiye'de, farklı siyasi görüşler bir araya geldiğini anımsatan İmamoğlu, "Memleketim tekrar özgürleşmesi için, tekrar insanların özgürce fikirleirni ortaya koyabilmesi için, tekrar ‘Ben çalışırsam olur; dayım, halam, teyzem, torpilim olursa olur’ değil. Ben olursam olur, ben çalışırsam olur diye bir ittifak masası kuruldu. Ben de o ittifak masasının, 6 liderin ortaya koyduğu düşüncenin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak, Belediye Başkanı olarak en güçlü neferi olacağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum. İstanbul'da ittifak yaptık. Teşekkür ediyorum Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, beni o dönemde destekleyen ve ittifak ruhuyla yola çıktığımız çok değerli İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e buradan hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Yola çıktığımızda ittifak olarak, o zaman ‘Ben İstanbul İttifakı’nın adayıyım’ demiştim. ‘Herkesin oyuna talibiz’ demiştim. Ve günün sonunda, belki de tarihin en yüksek oyunu alarak İBB Başkanı seçildim. Şimdi de bu milletin en az yüzde 60’ının bir değişim istediği bir ortamda hep birlikte başaracağız göreceksiniz. Hep birlikte başaracağız" dedi.

Bu masanın ve bu birlikteliğin en büyük vaadinin barış, huzur olduğunu kaydeden İmamoğlu, "Annenin, babanın çocuklarının geleceğinden kaygı duyduğu değil, umutla onlara yol çizdiği bir sürecin yanında olmaktır. O bakımdan güçlü bir birliktelik içerisindeyiz" diye konuştu.

İmamoğlu’nun Rize turu, başladığı gibi yoğun ilgi altında noktalandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.