Hava Durumu

Bursa Mudanya'da CHP'li kadınlardan 95 öğrenciye eğitim katkısı

CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı'nın ülke genelinde okul çocuklarına kırtasiye desteği projesi kapsamında Bursa'nın Mudanya ilçesinde de İlçe Kadın Kolları, 4 okulda 95 öğrenciye kırtasiye ve bot yardımında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2021 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2021 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Bursa Mudanya'da CHP'li kadınlardan 95 öğrenciye eğitim katkısı

BURSA (İGFA) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı'nın ülke genelinde okul çocuklarına kırtasiye desteği projesi kapsamında Nilgün Arslanoğlu başkanlığındaki CHP Mudanya İlçe Kadın Kolları, 4 okulda 65 öğrenciye kırtasiye, 30 öğrenciye ise kışlık bot desteğinde bulundu. Kadın Kolları  Başkanı Nilgün Arslanoğlu, proje kapsamında kendilerine destek veren tüm bağışseverlere teşekkür etti.

Söz konusu destekle ilgili açıklama yapan Başkan Arslanoğlu, "Küçükte olsa eğitime destek amaçlı çocuğa dokunmanın bizlere vermiş olduğu güzel duyguları yaşarken, diğer taraftan ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları Anayasal temel hakkı olan eğitim ve öğrenim haklarında Türkiye'nin ağır ekonomik koşullarında mağduriyet yaşıyor olmalarını görmek bizleri üzmüştür. Eğitimde fırsat eşitliğinin hüküm süreceği demokratik, laik, sosyal hukuk devlet anlayışı terk edildiği sürece bu mağduriyetler daha da artacaktır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.