Hava Durumu

BTP'den ülkedeki geçime 'Survivor' benzetmesi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ülkedeki geçimi 'Survivor' yarışmasına benzetti.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2022 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2022 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
BTP'den ülkedeki geçime 'Survivor' benzetmesi

ANKARA (İGFA) - BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Mesajında, “Gayri milli politikalar işçinin, emekçinin alın terini alıp götürüyor” diyen BTP lideri, “Birkaç yandaş firmanın, körfez sermayesinin ve de küresel sermayenin çıkarlarını önceleyen ekonomi politikası milletimizi perişan etmiştir” ifadelerini kullandı.

Gayri milli politikalar işçinin, emekçinin alın terini alıp götürdüğünü ifade eden Baş, "Bu acı kural bu yıl çok daha katı olarak karşımıza çıkmıştır. Birkaç yandaş firmanın, körfez sermayesinin ve de küresel sermayenin çıkarlarını önceleyen ekonomi politikası milletimizi perişan etmiştir. Cebindeki para sürekli alım gücünü kaybeden insanımız için geçinmek adeta bir Survivor yarışmasına dönüşmüştür. Türkiye, Türkler için zor bir ülke olurken parası TL karşısında sürekli değer kazanan yabancılar için ise ucuzluk cenneti haline gelmiştir. Çarşıda, pazarda, markette bitmek bilmeyen zamlar, elektrik, doğalgaz, akaryakıt zamları ve aklımıza gelmeyen niceleri... Bu ve bunun gibi daha pek çok durum, bu ülkenin evlatlarını kendi ülkesinde gariban duruma düşürmüştür" diye konuştu.

Çözümün 'Milli Ekonomi Modeli'nde olduğunu ifade eden Baş, "Türkiye’mizin artık kaybedeceği bir gün bile yoktur. Bu ülke insanı, açlık sınırının altında bir asgari ücrete mahkûm olmak zorunda değildir. 1 Mayıs’ın gerçek anlamda 1 Mayıs gibi kutlandığı günler, Milli Ekonomi Modeli’nin uygulandığı Bağımsız Türkiye Partisi iktidarıyla mümkün olacaktır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.