Hava Durumu

Bakan Kasapoğlu Bursa İnegöl’e müjdelerle geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muhammed Kasapoğlu, Bursa programı öncesi Cuma akşamı İnegöl’e geldi. Gece boyu İnegöl’de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Kasapoğlu, İnegöl Belediyesi ziyareti sırasında şehre 3 müjde verdi. Bakan Kasapoğlu; yeni bir Gençlik Merkezi, KYK Erkek Yurdu ve Spor Adası Projesine destek vereceklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2022 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2022 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Bakan Kasapoğlu Bursa İnegöl’e müjdelerle geldi

BURSA (İGFA)-  Bugün gün boyu Bursa’da yapılacak programlara katılmak üzere Cuma akşamı şehre gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muhammed Kasapoğlu, Bursa programının startını İnegöl ziyareti ile verdi. İnegöl’de ilk olarak İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret eden Bakan Kasapoğlu’nu Başkan Alper Taban ile birlikte; Bursa Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile İnegöl Kaymakamı Eren Arslan karşıladı.

BAŞKAN TABAN 3 PROJE İÇİN SÖZÜ ALDI

Belediye binası önünde karşılanan Bakan Kasapoğlu, makamda gerçekleşen ziyarette İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın Gençlik Merkezi, KYK erkek yurdu ve Spor Adası Projesine destek talebinde bulundu. Bakan Kasapoğlu, 3 proje için de en kısa sürede gereken çalışmanın yapılması konusunda talimatta bulundu.

ESNAF VE ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

Bakan Kasapoğlu, İnegöl Belediyesinin ardından Atatürk Bulvarı üzerindeki işyerlerini ziyaret ederek esnaflara hayırlı kazançlar diledi. AK Parti İlçe Başkanlığına da uğrayarak çay içen Bakan Kasapoğlu, İnegöl Belediyesi Gençlik Merkezi binasındaki Nöbetçi Kitaphanede ders çalışan öğrencileri de ziyaret etti. Kasapoğlu, öğrencilere kitap dağıtarak derslerinde başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.