Hava Durumu

Bahçeli: "Bu kadar mı korkuyorlar bizden?"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD’ye Ülkü Ocakları kararı konusunda tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2021 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2021 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Bahçeli: "Bu kadar mı korkuyorlar bizden?"

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu. “Biz HDP eşittir PKK diyorduk, bu denkleme ABD de bağımsız değişken olarak eklenmiştir” diyen Bahçeli, ABD’ye Ülkü Ocakları kararı konusunda da tepki gösterdi.

FETÖ irtibatlı Demokrat Partili bir senatör, Temsilciler Meclisi'nde gündeme Ülkü Ocakları'nı getirdiğini ifade edern Bahçeli, "2022 yılı ABD Ulusal Savunma Yetki Yasası'nın onaylanan metninde, Ülkü Ocakları'nın bir terör örgütü olup olmadığı hakkında ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından rapor hazırlanmasını öngören bir madde de yer almıştır. Bu kadar mı korkuyorlar bizden? Bu kadar mı kabuslar görüyorlar ülkücülerin varlığından, bu denli mi ürküyorlar cesaretimizden? Ben Ülkü Ocakları'nda yetişmekten iftihar eden bir genel başkanım" dedi.

Kendisinin Ülkü Ocakları’nda yetişmekten iftihar eden bir Genel Başkan olduğunu ifade eden Bahçeli, "Hayatım boyunca kalbimin ve fikrimin bir köşesinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni, diğer köşesinde Ülkü Ocakları’nı bir sancak gibi taşıdım. Ülkü Ocakları’ndan şehit çıkar, gazi çıkar, kahraman çıkar, vatan ve millet sevdalısı çıkar, devlet ve siyaset adamı çıkar, sanatçı ve bilim insanı çıkar, velhasıl adam gibi adam, yiğitler yiğidi insan çıkar. Bir tek çıkmayacak teröristtir, haindir, devlet ve millet düşmanıdır" diye konuştu.

Bahçeli konuşmasında ayrıca 29 Eylül’de Soçi’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rus lider Vladimir Putin’in görüşmesine de değindi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.