Hava Durumu

Babacan'dan Cihan Kolivar'ın tutuklanmasına tepki!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’ın tutuklanmasına tepki gösterdi. Babacan, "Son derece ağır bir karar. Fikir ve ifade özgürlüğü herkes içindir. Her tartışmayı karakolda bitirerek, birilerini sürekli sanık sandalyesine oturtarak hiçbir yere varamayız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2022 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2022 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Babacan'dan Cihan Kolivar'ın tutuklanmasına tepki!

ANKARA (İGFA) - Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’ın tutuklanmasına ilişkin bir açıklama yaptı.

Babacan’ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Cihan Kolivar’ın ifadeleri nedeniyle tutuklanması son derece ağır bir karar. Fikir ve ifade özgürlüğü herkes içindir. Her tartışmayı karakolda bitirerek, birilerini sürekli sanık sandalyesine oturtarak hiçbir yere varamayız" ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı gibi, katıldığı yayında ekmek fiyatlarıyla ilgili açıklama yaparken "Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir' diyerek tepki çeken ifadeler kullanan Sendika Başkanı Cihan Kolivar dün adliyedeki işlemleri ardından tutuklanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.