Hava Durumu

AK Partili Zafer Işık'tan İyi Partili Hüseyin Örs'e zeytin dalı

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, TBMM'deki bütçe görüşmelerinde yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2022 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2022 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
AK Partili Zafer Işık'tan İyi Partili Hüseyin Örs'e zeytin dalı

BURSA (İGFA) - TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmelerinde çıkan tartışmada İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ile yaşanan olaydan ötürü üzgün olduğunu ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Işık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "yaşanan rahatsızlık verici gündemden dolayı üzgün" olduğunu söyledi. 

Işık, "Olaydan kaynaklı istirahat sürem bittikten sonra Sn. Örs'le bir araya gelmekten memnun olurum" ifadelerini kullanarak, bundan sonra Meclis çalışmalarında böyle bir görüntünün olmaması 'temennisinde' de bulundu.  

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Geçtiğimiz günlerde, TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan rahatsızlık verici gündemden dolayı üzgünüm. Bugüne değin; basında şahsıma atfen yer alan hiçbir açıklama tarafımdan yapılmamıştır. Milletvekili arkadaşım Sn. Hüseyin ÖRS'ün hastaneden taburcu olması ve sağlık durumunun iyi olması beni ziyadesiyle mutlu etti. Olaydan kaynaklı istirahat sürem bittikten sonra Sn. Örs'le bir araya gelmekten memnun olurum. Ümidim odur ki; bundan sonraki Meclis çalışmalarında böyle bir görüntü hiçbir zaman olmasın." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.