Hava Durumu

Şahsenem'e 'Türk Dünyası'ndan ödül

Özbek popçu Şahsenem, 9 yıl aradan sonra döndüğü müzik dünyasında rüzgârını estirmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı hayran kitlesinin ona olan özlemiyle sahnede ve müzik dünyasında başarıdan başarıya koşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2022 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2022 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Şahsenem'e 'Türk Dünyası'ndan ödül

İSTANBUL (İGFA) - Önümüzdeki günlerde sürpriz bir düet ile yeniden sevenleriyle buluşacağını ifade eden Şahsenem, ünlü radyocu Uğur Atis ile birlikte hazırlayıp sunduğu “Uğur Atis ve Şahsenem’le Ayaküstü Bir Şeyler - Türk Dünyası Müzikleri” isimli programlada takdir topluyor.

Portaxe Shine de yapılan Altın Taç ödüllerinde “En Başarılı Türk Dünyası Müzikleri Sanatçısı” ödülünü alan güzel pop sanatçısı tarzım bu Türkiye’deki ilk Türk dünyası müziklerini gündeme getiren sanatçıyım, emeklerim ödüllendiriliyor vurgusunu yaptı.

Ödülünü almaya modacısı Fatoş Akyıldız ile katılan Şahsenem, ünlü modacının Kraliçe 2 koleksiyonundan mor elbise ve tacıyla katılırken yine tüm dikkatleri üzerine topladı.

İmaj ve giyim tarzının kendisi için önemli olduğunu ve modacısı Fatoş Akyıldız’ın kendisini çok iyi anlayıp yansıttığını sözlerine eklerken, bir sanatçının müzik kalitesini ortaya çıkaran onu destekleyen yan etmenlerdir vurgusunu da yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.