Hava Durumu

MasterChef Türkiye'de şampiyon belli oldu

Ekranların ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye'de büyük final geldi çattı. Büyük heyecanın yaşadığı son bölümde Eren ve Hasan finale kaldı. MasterChef jürisinin puanlarıyla Eren 134 puan alarak şampiyon oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2022 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2022 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
MasterChef Türkiye'de şampiyon belli oldu

TV8 ekranlarında büyük bir merakla izlenen MasterChef Türkiye 2021 yarışma programında büyük final heyecanı yaşandı. Yarışmanın galibinin belli olduğu son bölüm, hem heyecanlı hem sevinçli hem de duygu dolu anlara sahne oldu.

FİNAL ETABINDA BÜYÜK HEYECAN

MasterChef finalinin son etabında Eren ve Hasan'ın yemekleri ayrı ayrı puanlandı. Şeflerin bu yemek için verdiği puanlar sonrasında MasterChef Türkiye 2021 şampiyonunu açıklamak için yarışmacıları çağırdı.

EREN 134 PUAN TOPLADI

Mehmet Yalçınkaya, Hasan ve Eren'in yemeklerine 8'er puan verdi. Danilo Zanna, Hasan'ın yemeğine 8, Eren'in tabağına ise 9 puan verdi. MasterChef 2021 şampiyonunu belirleyen puanları ise Somer Sivrioğlu verdi. Sivrioğlu, Hasan'ın yemeğine 8 puan verdi. Hasan böylece 127 puanla MasterChef'i tamamladı. Sivrioğlu, Eren'e 9 puan vererek yarışmacıyı 134 puana taşıdı. Bu sonuçla MasterChef 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.